2014 Yaz Makyajında neler var?

Yoğun iş temposu arasında bir de ani taşınma durumu ortaya çıkınca bir süre sosyal medyadan koptum..Aslında kısa bir süre ama sanki aylardır yazmıyormuşum gibi geliyor.
Birkaç aylık kozmetik alma yasağı koymuştum kendime.
Bu nedenle yaza doğru alışveriş yapacağım için yaz makyajında neler var diye araştırma yapıyorum. Kar geliyormuş, hava daha çok soğukmuş umurumda değil, dört gözle yazı bekliyorum.

Öncelikle turuncu rujlarınızı hazırlayın. Kışın bordolar, mürdümler çok  güzeldi. Ama yaz güneşiyle birlikte dudaklarımız enerji saçacak. Turuncu bana yakışmaz demeyin, içinde pembelik veya kırmızılık barındıran tonlar arasında  sizin cildinize de uygun bir oranj mutlaka bulunur 🙂

 

 
 

Cildiniz demişken, cilt makyajları  oldukça doğal bırakılmış. Yani  cilt bakımımıza daha fazla özen göstereceğiz veya nude ten makyajına yükleneceğiz.. Ben yazın  pudra, fondöten vs kullanmaktan nefret ediyorum. Hazır makyajsız,  nemli ve parlak görünen natürel tenler modayken bunun rahatlığını çıkarmak isterim.

Bu kadar natürellik bana göre değil diyorsanız canlı renkte eyeliner’lar ve parlak göz makyajları da çok moda. Kaşlarda kalınlık devam ediyor.
Beyaz eyeliner ve far modası bana şimdilik uzak geliyor ama kesin denemem diyemem.
En sondaki görsel baktıkça güzel görünmeye başladı bile 🙂
 
Sözün kısası bu kadar soğuk  yetti bana,  artık yaz gelsin 🙂

admin

2 Comments

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.