Yaklaşık 1 ay önce Kardelen bloğunun sahibesi Sevgili Kübra’dan bu etkinlik davetini alınca hiç düşünmeden katılırım dedim. Hem daha önceki buluşmalarımızda tanıştığım ve tanıdıkça daha çok sevdiğim bloggerlarla yeniden biraraya gelmek; hem de henüz tanışma fırsatı bulamadığım ama çok merak ettiğim yeni dostları tanımak için bulunmaz fırsat.
15 Şubat’ta Boteco Bistro’nun yenilenmiş harika ortamında biraraya geldik. Maalesef Cumartesi günleri çalıştığım için gecikmeli gidip erken ayrılmak zorunda kaldım. Ancak o kısıtlı zaman bile bana çok iyi geldi.
Buluşma mekanımız Bülten Sokakta’ki Boteco Bistro’ydu. Yenilenmiş dizaynı, güleryüzlü servisi ve nefis lezzetleriyle bizi harika ağırladılar.
Grubumuz oldukça kalabalıktı. Sevgili Kübra tam 27 blogger’ı biraraya getirmeyi başarmış. İlk kez birbirini tanıyanlar bile sanki yıllardır tanışıyormuş gibi samimi ve sıcaktı. Hepinizi tanıdığım için çok mutluyum.
Masaya oturur oturmaz VeryCupCake’in, insanı bulutların üstüne uçuran lezzetleriyle karşılaştım. Yanında Alpro’nun gönderdiği nefis bisküvileri de (Kambly Biscuit) görünce diyeti falan unuttum tabii.
Sevgili Kübra bizler için pekçok hediye hazırlamış.
Herkese hem çekilişle hem de özel olarak adımıza hazırlanmış paketlerle bol bol hediye dağıttı.
Destek veren tüm firmalara teşekkürler.
Bize bu güzel günü yaşattığı için sevgili Kübra’ya (ve tabii ki bizim paketlerimiz için uğraşan sevgili annesi ve teyzesine 🙂 çok teşekkür ediyorum.
Tekrar buluşmak dileğiyle….
Keyifli ve güzel bir gün geçirmiş olduğunuz, hepinizin yüzünden okunuyor 🙂
Aranıza olmayı çok isterdim 🙂 Umarım bir dahaki buluşmada..Kardelen blog sahibesini tanımıyordum..Buluşma sayesinde takipe başladım 🙂 Bu arada tüm hediyeler harika, güzel günlerde kullan Nilgün 🙂 Sevgiler..
Sibelciğim çok güzel bir gündü,seninde aramızda olmanı isterdim ama ben de maalesef çok kısa kalabildim. Grubumuz gittikçe büyüyor, inşallah bir dahaki sefere hep birlikte oluruz. çok teşekkür ederim güzel dileklerin için, sevgiler
Güleryüzlü arkadaşım bende seni tanıdığıma çok mutlu oldum.En kısa sürede tekrar görüşmek dileklerimle.Öpüyorum çok 🙂
inşallah cnm. sevgiler öpücükler:)
ne hoştun o gün canım
herşey sizinle güzeldi canım bunu hiç unutma:=)
yine düşünüyorum bir ara yine listemdesin:=)
sevgiler
senin yüreğinin güzelliği, hoşluğu Kübracığım.görüşmek dileğiyle.öpüyorum çok…
Rica ederim Nilgün'cüm 🙂
Bu sefer konuşamadık ama umarım bir sornaki etkinlikte bir araya gelip sohbet etme fırsatımız olur 🙂 Sevgiler!!!
inşallah Başakcım, öpüyorum çok 🙂
Tanıştığıma çok memnun oldum 🙂
ben de Senacığım, inşallah bir sonraki buluşmamızda uzun uzun sohbet etme imkanı bulabiliriz. sevgiler,
ne güzel bir gün olmuş…
çok eğlendik adaş 🙂
hem pati dostu hemde blogger daha ne olsun 🙂
tanıştığıma çok memnun oldum
kısada olsa sohbet etme şansım oldu sizinle çok güzel bir gündü
ayrıca apolena çantanıza aşık oldum güle güle kullanın
patiler bizi seviyor bence 🙂
yaşasın patiler :)))
Ne güzel bir etkinlik olmus güle güle kullan hediyelerini